IBIC ALL

PRIVACYVERKLARING
 
IBIC BVBA
Boomsesteenweg 46
2630 Aartselaar
België

Wij van IBIC garanderen uw privacy! Deze privacyverklaring is van kracht vanaf 25 mei 2018.
 
Wij willen graag enkele persoonsgegevens van jou verzamelen zodat je kunt blijven genieten van de voordelen die de IBIC-familie te bieden heeft. Deze persoonsgegevens zullen m.a.w. worden gebruikt voor verschillende communicatiedoeleinden. We willen je o.a. op de hoogte houden van nieuwe producten, acties, voordelen, nieuwsbrieven, enz. Wij kunnen en zullen dit echter alleen maar doen wanneer wij daarvoor je actieve toestemming hebben verkregen. Je kunt steeds je persoonlijke voorkeuren aanpassen.

Wanneer belangrijke wijzigingen in dit document worden aangebracht, zullen we je nogmaals om je toestemming vragen. IBIC respecteert de privacy van alle subscribers en zorgt ervoor dat de persoonsgegevens die je verstrekt vertrouwelijk worden behandeld.

Als je geen nieuwsbrieven of informatie over onze producten of diensten wenst te ontvangen, kan je op elk moment en zonder motivatie bezwaar maken tegen de verwerking van je persoonsgegevens voor deze doeleinden (“unsubscribe”). In dat geval zullen wij vanaf de intrekking je persoonsgegevens niet meer verwerken voor commerciële doeleinden. Je kan dit doen door contact met ons op te nemen op het volgend e-mailadres: marketing@ibic.be
* geeft verplicht aan